Alles op maat:

Stichting Educare levert maatwerk. We overleggen constant met u en het kind om ervoor te zorgen dat het (leer)proces natuurlijk blijft. We behouden eigenaarschap van het kind of ouder, zodat we samen tot successen kunnen komen. Neem geheel vrijblijvend contact op met Stichting Educare en maak nu nog een afspraak om meer informatie te krijgen.

Voor kinderen en jongeren:

Bij Stichting Educare krijg je in verschillende onderwijsprocessen ondersteuning. Wij helpen je bijvoorbeeld bij je planning. Deze maken we samen met jou op maat en we kijken samen welke planning het beste voor jou is. Je leert beter te organiseren en jouw leerwerk te structureren. We helpen je niet alleen daarbij maar met alles wat jij binnen het onderwijsproces nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan bijlessen in een vak of plannen. Hieronder zie je een selectie van diensten die wij aanbieden. Wij zorgen voor maatwerk en bij Stichting Educare is jouw geluk het belangrijkste en vandaar bouwen we samen aan de toekomst. Samen komen we verder! 

  • Motivatie gesprekken
  • Bijlessen (verschillende vakken, vraag naar de mogelijkheden)
  • Huiswerkbegeleiding
  • Plannen en organiseren
  • Loopbaan oriëntatie begeleiding

Voor ouders:

Weet u niet zo goed meer hoe u uw kind kunt motiveren? Ziet u dat de prestaties van uw kind achteruitgaan? Stichting Educare kan u helpen de regie weer in handen te nemen. Wij reiken u tools aan om uw kind weer actief en gemotiveerd naar school te krijgen. Wij ondersteunen u in verschillende trajecten,  zoals ouderavonden en rapportgesprekken. Tevens kunnen we u helpen bij het zoeken van een goede vervolgopleiding voor uw kind. Dit altijd in samenwerking met u, uw kind, school en Stichting Educare. Zorg en hart voor onderwijs! Samen komen we verder!  

Voor scholen:

Stichting Educare helpt niet alleen kinderen en ouders, maar ook scholen bij bepaalde zorgen. De laatste tijd is er veel sprake over radicalisering en leerlingen die zonder diploma hun school verlaten. Stichting Educare kan uw school helpen bij deze leerlingen. Niet alleen richten wij ons op de leerlingen, maar u kunt ons ook vragen een workshop te geven. Stichting Eduare heeft ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in verschillende takken binnen het onderwijs. Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden die wij u kunnen bieden en waar u ons voor kunt inzetten. Samen komen we verder!

  • Workshop orde houden en stop gedrag
  • Workshop hoe om te gaan met radicalisering
  • Workshop hoe ga ik het gesprek aan met de leider van de klas
  • Ondersteuning bij leerlingen die dreigen uit te vallen
  • Ondersteuning bij leerlingen met problematische thuissituatie